نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: رب گوجه
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
کلمات کلیدی: رب گوجه
موارد یافت شده: 4
1 - ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی (چکیده)2 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)
3 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
4 - اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک (چکیده)